Rebecca Vatnebryn

UX-designer

"Det høres gøy ut. Jeg prøver!" er Rebeccas innstilling til det meste i livet. Slik ble hun designer, slik ble hun okse, og slik ble hun fjellfant og isbader 🤹

Rebecca var først inne på tanken om å bli ingeniør, men så fant hun ut at det bodde mer i henne enn R2-matte. Derfor søkte hun på kreative fag i stedet. Da hun kom inn på Medie- og interaksjonsdesign i Bergen, måtte hun google for å finne ut hva det gikk ut på. Google overbeviste, og det viste seg å bli full klaff fra første stund. 

Etter studiene hadde Rebecca flere jobbtilbud å velge mellom. Heldigvis for oss likte hun Okse sin jordnære tilnærming aller best, og selv om hun aldri hadde vært i Stavanger før, pakket hun flyttelasset og toget vestover i 2020.

I dag har Rebecca lang fartstid som konsulent, og hun stortrives med yrkesvalget sitt. Hun liker å bli kjent med nye mennesker med ulik bakgrunn og kompetanse, og å veksle mellom ulike problemstillinger og bransjer. Rebecca føler at hun har fått enormt mye erfaring på relativt kort tid som konsulent, og hun er alltid på utkikk etter noe nytt å lære seg.

I teamet er Rebecca et naturlig bindeledd og en skikkelig energibombe ⚡️ Hun er effektiv og strukturert, samtidig som hun er åpen, nysgjerrig og oppriktig interessert i folk rundt seg. Rebecca er av typen som smiler til folk på gata og takker for turen på bussen. Når hun skal lade batteriene, jakter hun på nye fjelltopper å bestige og kulper å bade i, og hun blir sprø hvis hun ikke får trent. 

Rebecca jobber like gjerne fra en campervan i en fjordarm som fra en høyblokk i Singapore, og når hun er i flyten, lar hun seg ikke distrahere av noe 🧘‍♀️

Oppdrag