Hopp til innholdet

Hjelp oss skape flere gode opplevelser!

Vi i Okse er alltid interessert i å prate med motiverte og engasjerte mennesker som vil være med å skape positive opplevelser for våre kunder og våre kunders kunder.

Nå har vi ledig stilling som senior UX-designer:

Ledig stilling: Senior UX-designer

Nå fortsetter vi å vokse, og derfor ser vi etter en dyktig og hyggelig kollega som kan hjelpe oss og våre kunder med å skape fremragende brukeropplevelser!

Dette er oss

Okse ble startet av barndomskompisene Knut og Erling for litt over to år siden. Ikke fordi vi måtte – men fordi vi ville! Hele livet har vi vært drevet av å skape noe som gir gode opplevelser til andre, og det gikk seg naturlig til at vi startet vårt eget byrå som jobbet med akkurat det. Det er motiverende å ha et driv som legger grunnlaget for det vi jobber med! 🤠

Siden vi startet opp har vi jobbet med store aktører som Aker Solutions, DNV GL, Altibox og Kolumbus, og mindre startups og innovasjonsmiljøer i regionen.

Vi er foreløpig en liten gjeng, men er allerede så heldige å ha fått inn Joakim som nesten umiddelbart føltes som en nær venn. Han delte verdiene våre, og bidro med nye perspektiv som har beriket Okse. Sammen skal vi gjøre verden til et bedre, enklere og smartere sted gjennom design og gode brukeropplevelser.

Det er dette vi ønsker å gjøre – og det viser! Både i form av resultater og engasjement. For oss er det nødvendig å holde seg oppdatert, bidra til faget og gjerne spesielt bidra til faget i nærmiljøet.

Okse skal både være en plass vi selv ønsker å jobbe, og en samarbeidspartner vi har lyst til å jobbe med. Vi preker det vi kaller for «god jord». God jord er det å være bevisst og flink på de små tingene som ligger til grunn for alt vi gjør, som for eksempel: levere det vi lover ved å skape de riktige forventningene; være lojale og ærlige, selv om det ikke er økonomisk gunstig for oss; sende den e-posten når vi sa vi skulle (helst før); rydde på plass kaffekoppen etter et møte; og ikke sitte på mobilen når vi er i en workshop med noen. 🌾

Har vi god jord legger vi grunnlaget for både en god arbeidsplass og gode kundeforhold. (Joakim synes det er litt flåsete at vi laget et eget begrep på «brilliant basics», men litt flås må være lov.)

Ditt hovedansvar

Ditt hovedfokus vil være å bistå våre kunder som en kreativ problemløser.

Det faller deg naturlig å sette deg inn i forretningsmål og brukerbehov, for så å omsette det til strategier, konsepter og prototyper sammen med resten av teamet. I tverrfaglige team kan du fungere som et bindeledd mellom teknologer, fagressurser og brukere på ulike nivå.

Du vet at gjort riktig vil UX, tjenestedesign og metodene vi bruker bidra til å skape gode løsninger på kundenes kompliserte problemer. Du er opptatt av å hjelpe våre oppdragsgivere forstå verdien av design som et strategisk virkemiddel i deres forretning.

Du er en drivende og velstrukturert person, samtidig som det er naturlig for deg å ta ansvar og gjøre ting «skikkelig».

I arbeidshverdagen din mestrer du å balansere det å ha humor og glimt i øyet, samtidig som man er initiativrik, proaktiv og har høy gjennomføringskraft.

Vi synes du bør søke dersom noen av disse punktene stemmer for deg

 • Du kombinerer ferdigheter innen forretning, mennesker og teknologi, og er i stand til å utnytte disse for å skape tjenester og produkter som engasjerer brukere.
 • Du har bakgrunn fra design, tjenestedesign, industridesign, UX eller lignende, gjerne relatert til digitale produkter og tjenester.
 • Du har god forståelse av en designers verktøykasse, i tillegg til at du trives med å oppdatere deg på tjenesteutvikling og helhetlige brukeropplevelser.
 • Du er komfortabel med raskt tempo og en verden med stadig endrede krav, forventninger og prioriteringer.
 • Du er nysgjerrig og har et åpent sinn når det gjelder å forstå brukernes behov.
 • Du er en raus og inkluderende fagentusiast.
 • Du besitter gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig.

Du trenger ikke å matche på alle punktene over. Hvis du tror du kan bidra – og føler deg dratt mot oss – vil vi gjerne fortsatt høre fra deg! ❤️

Ta kontakt hvis du vil fortsette å utvikle dine ferdigheter sammen med oss, og skape fantastiske opplevelser som vil påvirke mange mennesker!

Send søknad og CV til hei@okse.no. Alle søknader behandles konfidensielt.

Spørsmål? Ta kontakt med Knut Hæhre, daglig leder, på telefon 977 64 213 eller knut@okse.no.

I Okse får du også:

 • Jobbe sammen med et knippe høyt motiverte mennesker
 • Konkurransedyktig lønn
 • Fleksible timer
 • Gratis lunsj 🥪🌮🥓🥗🍳
 • Gode pensjonsordninger
 • Være en del av et sterkt fagmiljø på design
 • Utsikt over Gandsfjorden fra lokalene våre på Hanabryggene – nært kollektivaksene
 • Tilgang til rimeligere kollektivtilbud, da Okse er en HjemJobbHjem-bedrift
 • Spennende og utfordrende prosjekter
 • Alt du trenger av hardware og software (det skal ikke stå på utstyret!)