Hopp til innholdet

kse wants you 🦸🏼

Teknologi og innovasjon er fantastisk...

... men den oppleves som komplisert og utilgjengelig for mange! Vi vet at vi med designmetodikkens grunnpilarer, kombinert med jærsk arbeid uten fjas, kan gjøre noe med det.

Dersom du deler vårt engasjement krysser du av første punktet på listen!

Ikke en konsulentgigant

Okse skal både være en plass vi selv ønsker å jobbe, og en samarbeidspartner vi har lyst til å jobbe med. Fordi vi er uavhengige har vi lite byråkrati, og kan heller anstrenge oss hver dag for å designe en inkluderende og råbra arbeidsplass!

En inkluderende Okseflokk 👨‍👩‍👧‍👦

Vi har vært heldige og fått samlet en flokk med folk som bryr seg, er jordnære og tror på at vi kan skape løsninger til det gode for mennesker. Hos Okse blir du en del av en uhøytidelig gjeng som verdsetter godt håndverk og er opptatt av å dele kunnskap. Hver fredag jobber vi sammen fra Oksekontoret i Stavanger sentrum.

Spennende oppdrag

I tillegg til et godt faglig og sosialt miljø i Okse, får du jobbe med lokale og nasjonale kunder med spennende utfordringer. Noe av det vi har jobbet med kan du les mer om under «Referanser». Vi er konsulenter og er tilstede i organisasjonene, fordi vi tror god design i dag krever samskaping og involvering.

Gode ordninger

6 % pensjon og en solid forsikringspakke 🤩 Hos oss får du fem uker ferie, alltid fri i romjulen og selvsagt det du trenger av verktøy, litteratur, kurs og konferanser. Som konsulent hos oss blir du godt ivaretatt og vår viktigste oppgave er å sørge for at du føler deg trygg!

Bli en del av Okseflokken! 🐂

Enten du er en utradisjonell forretningsutvikler, en strålende designer eller en nysgjerrig samfunnsviter som er klar for det neste steget håper vi du vil ta en prat med oss!

Send søknad og CV til hei@okse.no. Alle søknader behandles konfidensielt.