Hopp til innholdet

kse er en fleksibel stabeis

Verden trenger mer inkluderende, sømløse og brukervennlige løsninger. Det gjør den mindre komplisert og mer tilgjengelig for alle. Okse er et konsulentselskap som skal bidra til den verdenen.

Alle våre konsulenter har sin kjernekompetanse innen design og UX, og jobber etter designmetodikkens grunnpilarer. Vi bistår både etablerte og nye team, i utviklingen av nye produkter eller i forvaltning av eksisterende tjenester.

Våre konsulenter jobber med

Avhengig av oppdrag blir vi gjerne en del av et team over lengre tid, eller som ekstra kapasitet i eksisterende, agile produkt-team. 

Dette kan vi! Vi leverer kompetanse på design, UX og det som hører med. Hver eneste konsulent er ikke ekspert på alt, men sammen med dere finner vi det som blir den beste matchen.

Hvis vi ikke har noen som er en god match for deg er vi de første til å si det.

Hvorfor konsulent?

Design i dag handler om så veldig mye mer enn bare å levere fra seg noen fine skisser. Det handler om å forstå organisasjonen, brukeren, de teknologiske rammene og mulighetene, og så å finne løsningen på dette. 

Vi tror ikke det er mulig å få den rette forståelsen uten å være en del av organisasjonen eller teamet. Derfor tilbyr Okse UX-kompetanse gjennom konsulentutleie.

Mer om Okse

Okse ble etablert i 2016, og er et uavhengig UX- og designselskap i Stavanger. Vårt formål er å gjøre teknologi og innovasjon mer brukervennlig og inkluderende, slik at mennesker kan leve bedre og jobbe smartere.

Okse skal både være en plass vi selv ønsker å jobbe, og en samarbeidspartner vi har lyst til å jobbe med. Hos oss finner du jordnære, uhøytidelige og engasjerte konsulenter som tror på en bedre verden med god design og brukeropplevelse.

Vi er opptatt av å være åpne og å dele kunnskap. Dette gjør vi gjennom meningsfylte oppdrag for kunder, og gjennom andre kanaler som meetups vi arrangerer, podkaster og artikler vi publiserer, spørreundersøkelsen «UX i Norge» og ved å engasjere oss aktivt i designmiljøet i regionen.