Hopp til innholdet

kse tar vare på flokken.

Knut Erik Hæhre

Daglig leder

knut@okse.no

97 76 42 13

Knut har ansvaret for alle våre eksisterende og kommende kunder.

Han finner reell brukerinnsikt og benytter det som grunnlag til å designe gode brukeropplevelser i samsvar med forretningskritiske mål. Knut har kommunikasjonsutdannelse fra QUT og befalsutdannelse fra Forsvaret.

Erling Håmsø

Strategisk designer

erling@okse.no

93 48 44 42‬

Som designer er Erling ekstra sterk på visualiseringen av løsningen og kommunikasjonen med utviklerne. Brukerinnsikt er hans viktigste verktøy i jakten på effektive tjenester og intuitive brukergrensesnitt.

Han har arbeidet med flere av landets sterkeste merkevarer, som VG, Finn.no, MegaFlis og Stormberg. Husker du forresten da bryllupstalen til Erling gikk viralt?

Erling er også podcast-vert! Vi anbefaler dere å sjekke ut UU-podcasten Universelt utformet hvor han gjennom 26 episoder snakker om alle de 78 suksesskriteriene til WCAG. Er du opptatt av at tjenestene du lager er tilgjengelig for alle? Da bør du lytte til denne podcasten!

Han er også vert i Flisespikkeriet, en mer lettbent UX-podcast hvor han setter lys på små detaljer i brukeropplevelser. Godt lytt!

Joakim Næss Lea

UX-designer

joakim@okse.no

47 31 14 22

Vanessa Brokstad

Tjenestedesigner

vanessa@okse.no

Vanessa er en fantastisk flink designer med en mastergrad i produktdesign med spesialisering i tjenestedesign fra OsloMet. Mastergradoppgaven handlet om klær og holdbarhet, og løsningsforslaget er appen «Vurdér». Hun har skrevet om oppgaven på Instagram, og vi anbefaler å sjekke den ut! Når du først er i gang kan du også sjekke ut behancen hennes 😁

Roland Schell

UX-designer

roland@okse.no

Roland har de siste årene jobbet med å designe noen av de mest suksessrike nettbutikkene i Norge. Gjennom både sin tekniske forståelse, estetiske tilsnitt og fokus på brukeren lager han løsninger som faktisk fungerer! Med tysk punktlighet og arbeidsstolthet i blodet kan du stole på at Roland leverer sakene.

Merethe Norheim

UX-designer

merethe@okse.no

Ikke bare har Merethe en mastergrad i industridesign fra NTNU, hun er også en drivende flink illustratør! (Hun har til og med illustrert en barnebok – slå den.) Merethe er en ekte jærbu fra Bryne, som bor i Sandnes og jobber i Stavanger (hos oss ♥). Yrkesmessig har hun flere års erfaring som interaksjons- og tjenestedesigner.

Fredrik Maaland

Designantropolog

fredrik@okse.no

Fredrik er designantropolog og genuint nysgjerrig i å forstå hvorfor mennesker gjør som de gjør. Han er interessert i krysningspunktet mellom mennesker, organisasjoner og teknologi, og å fremskaffe brukerinnsikt til å underbygge designbeslutninger.

Fredrik er utdannet sosialantropolog fra UiB, Master of Applied Cultural Analysis fra Københavns Universitet og har over ti års erfaring med research.