Anna Sandvik Hauge

Leder for Okse Stavanger
anna@okse.no

Anna valgte Okse på grunn av alle de fine folka, og det er nettopp folka hun bruker det meste av tiden sin på 💛 Hun beskriver flokken som en raus og kunnskapsrik gjeng som har valgt Okse like aktivt som Okse har valgt dem, og hun tror det er få forunt å få jobbe med folk som har så stor respekt for hverandre, og så sterke bånd til arbeidsgiveren sin.

Anna er opptatt av å skape trygge relasjoner og tydelige forventninger. Hvis hun i tillegg lykkes med å fri folk fra noen utfordringer eller plager, smaker kaffen (mer som microvarmet melk med kaffesmak 🤷‍♀️) ekstra godt. Med kommunikasjonsbakgrunnen sin er Anna knallgod på formidling, stil og tone, og ekspert på å kommunisere uformelt og ekte, men allikevel profesjonelt. Å kutte i lange tekster er noe av det mest tilfredsstillende hun vet, og hun føler seg god når hun kan fange opp, forstå, strukturere og oppklare. 

Det eneste Anna setter nesten like høyt som fine folk og godt språk, er livet under vannskorpa 🪼 Hun anser bryggesliting og krabbefangst som det ypperste innen terapi og livsnyteri, og synes dypets skapninger er det mest fascinerende som finnes. Når hun ikke er i sjømodus (omtrent som flymodus) i Ryfylke-fjordene, er Anna nysgjerrig, uformell, åpen, utålmodig, effektiv, lettrørt og lett-ledd 🎭