Snorre Seim

UX-designer

Han har en sang med 623 878 avspillinger på Spotify, hatt møte med Jay-Z og Beyoncé, designet nesten alle albumene til Thomas Dybdahl og jobbet med å overbevise en artist som var tidligere kjent som noe (vet du så vet du). Hvem kan vel skilte med en slik intro? 😳

Snorre kan skilte med det! I tillegg har han gitt ut plater som del av en duo ved navn Butti 49 (kalt opp etter en italiensk typograf). I ungdommen arrangerte han ulovlige raves i Stavanger og han drev en periode den ikoniske musikkbutikken Akers Mic. Hvis du ikke har forstått det enda er du kanskje ikke det skarpeste brødet i skuffen: Snorre er over middels musikk-interessert.

Han har to barn og er gift med Silje som har doktorgrad i samfunnsøkonomi og jobber i Arbeidsdepartementet. Ifølge Snorre er hun Norges beste på pensjonspolitikk. Shit. Ikke bare er Snorre imponerende – kona er også det 🤷‍♂️ Jay-Z og Beyoncé kan bare gi fra seg power couple-tronen med én gang.

Men egentlig er Snorre bare en jysla koselig designer fra Stavanger som nå bor i Oslo. Han har ikke hoppet i fallskjerm eller strikk. For å si det slik: Han er den som passer på alle sekkene og jakkene når resten av storfamilien tar de skumle berg-og-dal-banene.

Snorre har jobbet en mannsalder* som designer og vi blir nesten starstruck av å ha en mann som han i flokken. Selv om han er fra Stavanger (han bodde over der Godt Brød er ved Sølvberget i en periode) bor han og familien nå i Oslo og han er en del av Oslo-kontoret.