Ingrid Herigstad

UX-designer

Ingrid ønsker egentlig å være en eksentrisk gammel dame; en grand old dame («dame» som i på engelsk). Litt som en dekadent Agatha Christie i en suite på Orientekspressen eller på en båt nedover Nilen – mord eller ei. Ikke sikkert hun vil bade i Nilen for hun har talassofobi – frykten for dypt vann.

Hun elsker pysjamaser. Ikke sånne bomulls-pysjamaser fra HM, men ordentlige, fine og gjerne matchende silke-pysjamaser. Om hun går med de utenfor hjemmets fire vegger? Absolutt! Med mindre det er for kaldt. Pysjamaser har en tendens til å ikke være foret.

Da vi spurte om hun var en kunstnersjel var hun ikke sikker. Med en ingeniør til far og en kunstner til mor havner Ingrid i den gylne balansen mellom det kreative og det tekniske. Hun er opptatt av individualitet; på ene siden er hun en grand old dame (fortsatt engelsk) men på den andre siden har hun lenge hatt en drøm om å få seg et helt rom i kjelleren med modelljernbane.

Elleve. Det er hvor mange ganger hun så Atter en konge på kino. Elleve ganger! På kino! Vi sluttet å snakke om Ringenes herre da vi begynte å estimere hvor mange timer av livet hun hadde brukt totalt på å se filmene 😬

Hun kan folde føttene slik vi andre folder hendene. Altså, flette tærne inn i hverandre. Og så kan hu lage champagnekorklyd med munnen. Påstår hun. Hun kunne ikke vise for hun hadde leppestift på 🤷‍♂️

Franz og Ferdinand er navnet på de to kattene deres (oppkalt etter hertugen – ikke bandet), hun har blitt hyret av Finansforbundet for å lage en installasjon om tredelingen i foreldrepermisjon og en gang snek Gunnar Sønsteby foran henne i køen. Hun syntes det var helt innafor – alt tatt i betraktning.

På det tørre har hun en master fra AHO og tidligere jobbet i Lærdal, Oslo Origo og Posten.

Ingrid liker folk som er uventet – og det gjør vi også. Ingrid er uventet – og vi liker Ingrid!