Ine Asakskogen

UX-designer

Ine er ikke nødvendigvis en rebell, men hun liker å gå sine egne veier. Eller, en bedre metafor er kanskje at hun «seiler sin egen sjø» for hun kommer fra en skipper-familie. En bestefar som er skipper, en stefar som er skipper og en samboer som har tilbrakt mye tid på seilbåt. Litt ironisk er det at Ine ikke er så veldig glad i å bade og har et snev av thalassofobi (frykt for dypt hav) 🤷‍♂️

Hun har ring i nesen. Akkurat som Ingrid. (Vi lover at vi ikke har fått «ring i nesen» som et kriterie for å være en del av flokken, altså.) Hun liker å tegne, og på spørsmål om hun tegner mye er svaret «det har alltid vært en del av meg». Det hun dog ikke liker er føtter. Spesielt negler. Forstå det den som kan – vi forstår det veldig godt.

De fleste av oss ser med øynene, men Ine kan blåse luft ut av de 👀 Hun klarer også å få tommelen ut av ledd (eller noe lignende – det er vanskelig å forklare) og ønsker å drive med hundekjøring en gang i livet.

Da hun begynte å snuse samlet hun på snusbokser. Ikke sånne kule, rare og unike snusbokser bare alle snusboksene hun hadde brukt opp, liksom 🤷‍♂️ Forstå det den som kan. Hun bekreftet at hun ikke samlet på ølkorker, i hvert fall.

Nylig flyttet hun, samboeren og barnet på 3 år fra København til Drammen. Hun beskriver det som en kollektiv kalddusj. Ikke kollektiv som i «samlet», men kollektiv som i «kollektivtilbudet». De har visstnok ikke trikker og busser på ethvert hushjørne i Drammen. Har vi nevnt at favorittskomerket hennes er Dr. Martens? Vet ikke hvorfor det kom med i dette avsnittet, men begge deler er mobilitetsrelevant.

Formelt har hun studert religionsvitenskap med støttefag i psykologi og litt barnevern, men mest relevant grafisk design på Høyskolen Kristiania og interaksjonsdesign på Copenhagen Institute of Interaction Design.