Hopp til innholdet

La oss slå av en prat!

Okse bistår bedrifter og organisasjoner, konserner og startups. Enten det er prototyping, brukertesting, tjenestedesign eller noe annet UX-relatert, kanskje vi kan hjelpe?

Merethe Norheim

UX-designer

Ikke bare har Merethe en mastergrad i industridesign fra NTNU, hun er også en drivende flink illustratør! (Hun har til og med illustrert en barnebok – slå den.) Merethe er en ekte jærbu fra Bryne, som bor i Sandnes og jobber i Stavanger (hos oss ♥). Yrkesmessig har hun flere års erfaring som interaksjons- og tjenestedesigner.

Vanessa Brokstad

UX-designer

Vanessa er en fantastisk flink designer med en mastergrad i produktdesign med spesialisering i tjenestedesign fra OsloMet. Mastergradoppgaven handlet om klær og holdbarhet, og løsningsforslaget er appen «Vurdér». Hun har skrevet om oppgaven på Instagram, og vi anbefaler å sjekke den ut! Når du først er i gang kan du også sjekke ut behancen hennes 😁

May-Linda Schjølberg

UX-designer

Maya er en erfaren UX/UI-designer med fokus på helhetsperspektiv. Hun har jobbet 19 år i en bransje som har hatt en rivende utvikling, og har jobbet som både prosjektleder, interaksjonsdesigner, webutvikler og UX-/UI-designer. Gjennom lang erfaring har hun fått innsikt og erfaring i alle prosessene i digitale utviklingsprosjekt.

E-post: maya@okse.no
Telefon: 971 36 367

Joakim Næss Lea

UX-designer

Joakim jobber med strategi, innsikt og utforming av digitale løsninger. Han liker å snakke med både kunder og brukere, og brenner for brukeropplevelser som dekker begges behov.

Med bakgrunn fra IT- og reklamebransjen har Joakim erfaring og kompetanse til å rådgi i alle faser av prosjektene våre.

Telefon: 473 11 422

Erling Håmsø

UX-designer

Som designer er Erling ekstra sterk på visualiseringen av løsningen og kommunikasjonen med utviklerne. Brukerinnsikt er hans viktigste verktøy i jakten på effektive tjenester og intuitive brukergrensesnitt.

Han har arbeidet med flere av landets sterkeste merkevarer, som VG, Finn.no, MegaFlis og Stormberg. Husker du forresten da bryllupstalen til Erling gikk viralt?

Knut Erik Hæhre

UX-designer og daglig leder

Knut har ansvaret for alle våre eksisterende og kommende kunder.

Han finner reell brukerinnsikt og benytter det som grunnlag til å designe gode brukeropplevelser i samsvar med forretningskritiske mål. Knut har kommunikasjonsutdannelse fra QUT og befalsutdannelse fra Forsvaret.

E-post: knut@okse.no
Telefon: 977 64 213

Erling er også podcast-vert! Vi anbefaler dere å sjekke ut UU-podcasten Universelt utformet hvor han gjennom 26 episoder snakker om alle de 78 suksesskriteriene til WCAG. Er du opptatt av at tjenestene du lager er tilgjengelig for alle? Da bør du lytte til denne podcasten!

Han er også vert i Flisespikkeriet, en mer lettbent UX-podcast hvor han setter lys på små detaljer i brukeropplevelser. Godt lytt!