Hopp til innholdet

La oss slå av en prat!

Okse bistår bedrifter og organisasjoner, konserner og startups. Enten det er prototyping, brukertesting, tjenestedesign eller noe annet UX-relatert, kanskje vi kan hjelpe?

Knut Erik Hæhre

UX-designer

Knut har ansvaret for alle våre eksisterende og kommende kunder.

Han finner reell brukerinnsikt og benytter det som grunnlag til å designe gode brukeropplevelser i samsvar med forretningskritiske mål. Knut har kommunikasjonsutdannelse fra QUT og befalsutdannelse fra Forsvaret.

E-post: knut@okse.no
Telefon: 977 64 213

Erling Håmsø

UX- og UI-designer

Som designer er Erling ekstra sterk på visualiseringen av løsningen og kommunikasjonen med utviklerne. Brukerinnsikt er hans viktigste verktøy i jakten på effektive tjenester og intuitive brukergrensesnitt.

Han har arbeidet med flere av landets sterkeste merkevarer, som VG, Finn.no, MegaFlis og Stormberg. Husker du forresten da bryllupstalen til Erling gikk viralt?

Joakim Næss Lea

UX-designer

Joakim jobber med strategi, innsikt og utforming av digitale løsninger. Han liker å snakke med både kunder og brukere, og brenner for brukeropplevelser som dekker begges behov.

Med bakgrunn fra IT- og reklamebransjen har Joakim erfaring og kompetanse til å rådgi i alle faser av prosjektene våre.

Telefon: 473 11 422

Lars Kristian Hæhre

Psykolog

Lars er utdannet psykolog (cand.psychol.) ved Universitetet i Bergen og har omfattende kunnskap og kompetanse om menneskers handlinger, tanker og følelser. Hans kjennskap til grunnleggende mekanismer i menneskelig atferd er et viktig moment i Okses brukersentrerte designprosess. Lars er også en ivrig foredragsholder om psykologien i UX.

E-post: lars@okse.no