Okse søker UX-designer med
minst tre års erfaring

Vi søker i både Stavanger og Oslo 🙌 (Stillingen er besatt. Følg med for vi legger plutselig ut flere utlysninger 🤩 Men vi skal selvfølgelig ikke stoppe deg fra å sende en åpen søknad hvis du hører lokket.)

Hva er Okse?

Det er så mye vi vil fortelle! Vi har lyst til å fortelle om god jord, de store lokalene midt i Stavanger sentrum, de litt mindre lokalene på Youngstorget i Oslo, Kraftfor, arrangementene og podcastene, Okse-fredag, lønnet fri i romjulen, høy pensjon, surprise-konsert med mannskor, den kjempestore spretterten vi aldri bygget, brennjernet med Okse-logo Erling har hatt lyst på i mange år (men som Knut skyter ned), og hvordan vi er opptatt av å dele det vi kan, for eksempel med den årlige Design i Norge-undersøkelsen og det ukentlige nyhetsbrevet Raut (med over 1500 abonnenter).

Men la oss jekke det ned et par hakk og gjøre det litt mer standard:

Vi er jordnære, varme, inkluderende og har et ønske om å skape noe godt og ordentlig. For oss er de viktige tingene viktig, og det handler om:

Dette er bare en liten smakebit, og selv om vi er prinsippfaste idealister, er vi pragmatiske i vår idealisme.

Flokken er en mangfoldig, men også homogen gjeng. Alle er designere med forskjellig kompetanse og bakgrunn. Vi snakker produktdesign, tjenestedesign, innholdsdesign, informasjonsarkitektur, antropologi, interaksjonsdesign, utvikling, teknologi, psykologi, illustrasjon, kaffe, Tyskland, Bryne og gamle synthesizere. 

Hvem er du? Du er en fining!

Vi vil ha hyggelige og flinke folk rundt oss, og det er i bunn og grunn tre ting vi vurderer deg på. Det er om du er:

  1. En fining*.
  2. Interessert og motivert.
  3. Faglig dyktig.

I den rekkefølgen. Det holder ikke at du er best i hele verden på faget ditt, du må også være en motivert fining hvis du skal passe inn i flokken.

Faglig ser vi etter noen som kan:

  1. UX.

Vi er et «UX-byrå», men ingen vet bedre enn oss hvor mye som egentlig ligger i begrepet «UX». Faget har blitt stort, og ikke alle er knallgode på alt som har med UX å gjøre, som kvalitativ innsikt, interaksjonsdesign, UI, innhold, strategi, workshop-fasilitering, universell utforming, teknologi, forankring, Figma, prototypetesting, produktstrategi og alt mulig annet. Derfor gleder vi oss til å høre mer om hvilke deler av designprosessen du har best koll på.

Vi er på jakt etter deg som har jobbet med UX i mer enn tre år. Hvis du har det, vil vi veldig gjerne høre fra deg! 

Hva og hvem jobber vi med for tiden?

Vi har mye kjekt å dra frem, men her er noen smakebiter: Ulike reiseplanleggings- og betalingsløsninger for Kolumbus, billettkontroll-app for Ruter, TV-plattform for Altibox, robotisert lagerstyring for Pio, ekspertsystemer for Equinor, designsystem og betalingsløsninger for Easee, byggebransjeløsninger for Anker, verktøy for å planlegge olje- og energiprosjekter for Aize, og nettsted og app for Studentsamskipnaden i Stavanger

I tillegg gjennomfører vi Design i Norge-spørreundersøkelsen hvert år, sender ut nyhetsbrevet Raut hver uke, sitter i styret til IxDA Stavanger, lager podcaster, mekker kurs, arrangerer konferanser, skriver bok, lager master på UiS om strategisk design og ledelse og engasjerer oss i det som rører seg.

Hvorfor konsulent?

Å være konsulent i Okse handler om å komme inn under huden på organisasjonen, menneskene og problemene vi skal fikse. Vi skal ikke bare designe grensesnitt. Vi skal være med å definere og validere problemene, teste og iterere på løsningen og faktisk snakke med og involvere brukeren. På samme måte som vi samskapte denne stillingsannonsen og brukertestet den før den ble publisert.

Er du en fining?

Og holder til i Stavanger? Send søknad og CV til Anna på anna@okse.no.
Holder du til i Oslo, sender du søknad og CV til Bjørn på bjorn@okse.no.

Søknadsfrist: (Stillingen er besatt. Følg med for vi legger plutselig ut flere utlysninger 🤩 Men vi skal selvfølgelig ikke stoppe deg fra å sende en åpen søknad hvis du hører lokket.)

Hvis du ikke føler CV-en din representerer deg ordentlig, eller du ikke har fått satt sammen den porteføljen du har tenkt på i noen år, ta kontakt likevel! Vi kan begynne med en liten kaffedrøs, så ser vi hvor det tar oss. Vi er mest interessert i deg – ikke papirene dine.

Alle søknader behandles konfidensielt.

Bare gjør det!

* En fining er en trivelig, interessant og omgjengelig person. Fining beskriver hvem du er, ikke hvordan du ser ut 💛