Hopp til innholdet

kse

Utfordringen

MegaFlis opplever stadig tøffere konkurranse i markedet, og ønsket en betydelig gjennomgang av sin satsing på nett for å opprettholde og videreutvikle sin markedsposisjon. For kunden var det viktig med et design som gjenspeilet deres butikker og fokusområder, samtidig som brukeropplevelsen var tilpasset og intuitiv for bedriftens målgrupper.

Tilnærmingen

Sammen med kunde utviklet vi personas og skisser til løsninger. Brukergrensesnittet ble tilpasset bedriftens profil som understreker MegaFlis' posisjon som en seriøs leverandør med rimelige kvalitetsvarer.

Etter lansering har Okse i samarbeid med MegaFlis gjennomført strategiske og kontinuerlige forbedringer tilpasset bruker-, marked- og forretningssituasjonen. Herunder:

Resultatet

Etter bytte av netthandelsløsning og kontinuerlig forbedring av tjenesten er resultatene solide.

Løsningen er under stadig utvikling med kontinuerlig fokus på analyse av trafikk- og bruksmønster, bruker- og split-testing og generell optimalisering av nettstedet i tråd med etablerte konvensjoner og brukervennlighetsprinsipper.

Okse forstår veldig godt MegaFlis’ utfordringer og behov. Deres fokus på brukerne og kontinuerlig utvikling er spennende og lærerikt å være med på, samtidig som det gir uttelling i kroner og øre for vår virksomhet.

— Frank Jonassen, IT-sjef