Hopp til innholdet

Trollweb

Til Trollweb, Nordens ledende leverandør av Magento, har Okse i en årrekke levert rådgivning innen UX og implementering av gode brukeropplevelser.

Utfordringen

Trollweb er Nordens ledende leverandør av netthandelsløsningen Magento. Med rundt 300 kunder har selskapet lang erfaring og stor kompetanse innen rådgivning, utvikling, drift og support.

Bedriften er i utgangspunktet en teknologi-leverandør, og har ikke hatt fokus på områder innen design, UX og brukertesting. Da dette er tjenester som er essensielle for en vellykket nettbutikk ønsket Trollweb å levere dette til sine kunder.

Tilnærmingen

Trollweb og Okse har gjennom flere år arbeidet tett på flere hundre nettsteder. I større eller mindre grad har Okse bistått i løsninger til kunder som Schibsted, TV2, Nokia, Stormberg, Vita, Fjellsport.no og Sandnes Garn.

Resultatet

Med bistand fra Okse kan Trollweb tilby sine netthandelskunder en totalløsning av høy kvalitet, også innenfor områder som ikke er en del av deres hovedfokus.

Vi har over en årrekke jobbet sammen med de fleste byråer relatert til design (UI/UX), og Okse har hele denne tiden vært vår viktigste samarbeidspartner. Høy kompetanse, topp kvalitet og levering på tid - i tillegg til at oksene er helt ufarlige og veldig trivelige å arbeide med.

Roy Andre, sjefstroll