Hopp til innholdet

Stemmesystem for Finn.no

Internt stemme- og nomineringssystem for ansatte i Finn.no

Utfordringen

Finn.no er Norges største markedsplass med annonser og tjeneste for kjøp og salg mellom privatpersoner og bedrifter. Bedriften omsetter årlig for 1,1 milliarder kroner og har ca 300 fast ansatte medarbeidere.

Sammen med vår samarbeidspartner Conventor, ble Okse engasjert til å utvikle en intern nettløsning for hedring av ansatte.

Personalavdelingen i Finn.no ønsket å øke oppslutning og engasjementet rundt internaktiviteter, som blant annet Finn Awards og Månedens ansatte. Som en digital bedrift var det ønskelig å gjøre også dette digitalt tilgjengelig for de ansatte.

Tilnærmingen

Okse mottok brief og utviklet onlinekonsept og prosess. Et digitalt nominering- og stemmegivingssystem i Finn-drakt gjorde terskelen for ansatte å engasjere seg betydelig lavere.

Resultatet

Finn Awards er blitt et godt innarbeidet verktøy for personalavdelingen som bidrar til å skape en sosial og aktiv arbeidsplass. Det gjennomføres månedlige kåringer basert på innspill i nettløsningen, samt et årlig Finn Awards-arrangement med utdeling priser.

Okse har vært en drøm å samarbeide med! De har levert over forventning på både design og løsning, samtidig som de overholdt budsjett og deadlines.

Yvonne Marie Seville, administrasjonssjef