Hopp til innholdet

Dette er Okse

Okse består av et dedikert team av engasjerte designere, problemløsere og teknologer med en felles forkjærlighet for UX.

Vi hjelper organisasjoner skape og forbedre produkter og tjenester gjennom research, testing, strategi og design.

Vi hjelper deg å forstå dine kunders faktiske behov og opplevelser.

Ved å teste dine tjenester og løsninger mot riktige brukere kan vi:

  • Identifisere smertepunkter
  • Beslutte basert på kunnskap i stedet for å gjette
  • Designe for en optimal opplevelse

Våre nåværende kunder inkluderer blant annet Devold, Stockfleths, MegaFlis og Trollweb. Okser har hjulpet mennesker i årtusener, og hvis du vil at vi skal hjelpe deg også kan du kontakte oss.

Okse er oss

Knut Erik Hæhre

Knut Erik Hæhre

Daglig leder / UX-konsulent

Knut har ansvaret for alle våre eksisterende og kommende kunder. Han har ti års erfaring innen prosjektledelse, salg og kommunikasjonsarbeid, blant annet som markedssjef i Sandnes Ulf. Knut besitter kommunikasjonsutdannelse fra Queensland University of Technology og befalsutdannelse fra Forsvaret.

E-post: knut@okse.no
Telefon: 977 64 213
Erling Håmsø

Erling Håmsø

UX-/UI-designer

Erling har interessert seg for webutvikling siden han fikk Internett hjemme tidlig på 90-tallet. Grunnet hans særkompetanse innen digitale brukeropplevelser og e-handel har han arbeidet med mange av landets største merkevarer som VG, TV2, Finn.no, Stormberg, Nokia og Vita. Husker du forresten da bryllupstalen til Erling gikk viralt?

Lars Kristian Hæhre

Psykolog / Konsulent

Lars er utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen og har omfattende kunnskap og kompetanse om menneskers handlinger, tanker og følelser. Hans kjennskap til grunnleggende mekanismer i menneskelig atferd er et perfekt supplement til vår ekspertise om hvordan et nettsted brukes. Lars er også en ivrig foredragsholder om psykologien i UX.